Spor Haber Girişi : 15 Aralık 2011 12:44

Erzurumlu yüzücülere tam puan

Erzurumlu yüzücülere tam puan
Türkiye Yüzme Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 10 – 11 Aralık 2011 tarihleri arasında Trabzon’ da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası Seçme Müsabakasına katılan Erzurumlu yüzücüler yaptıkları derecelerle herkesin beğenisini toplad
Erzurum Ajans-Türkiye Yüzme Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 10 – 11 Aralık 2011 tarihleri arasında Trabzon’ da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası Seçme Müsabakasına katılan Erzurumlu yüzücüler yaptıkları derecelerle herkesin beğenisini topladı. Antrenör Sercan Acinöroğlu yönetiminde Trabzon’da yapılan Milli takım seçme yarışlarında başarılı olan beş sporcu alkış aldı.

Erzurumlu yüzücülerin başında Antrenör olarak Trabzon’a giden Sercan Acinöroğlu, “ Trabzon’da yapılan Milli takım seçme yarışlarında ilimizi en iyi şekilde temsil ettik. Sporcularımızın başarılı olmasının en büyük nedeni, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzu’nun kapılarının kış mevsimi olmasına rağmen devamlı açık olmasıdır. Bu nedenle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar ile havuzumuz personeline teşekkür ederiz. Hedefimiz bundan sonra Erzurum’un yüzmede adının daha fazla duyulmasını sağlamaktır” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.