Bölge Haber Girişi : 09 Ağustos 2010 00:07

Erzurumspor'u yaşat ki Erzurum yaşasın!..

Erzurumspor'u yaşat ki Erzurum yaşasın!..
Efsaneler bugün Erzurum'a geldi. Erzurumspor'un genç takımıyla sahaya çıktı. 5 bin Erzurumsporlu taraftarın kucakladığı efsaneler gençleri 5-3 yendi.

Turhan Bozkurt'un haberi- Erzurumspor'u 1997-1998 yıllarında 1. Lige çıkaran kadrodaki futbolcular bugün Erzurum'a gelerek bir gösteri maçı yaptı.

Bir grup gönüllü ile Büyük Erzurumspor Taraftarlar Derneği (BESTDER) organizesiyle 1997-1998 sezonunda 1. lige çıkan Erzurumspor kadrosu gösteri maçı yapmak üzere Erzurum'a geldi. Beraberinde eski Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile gelen efsane kadrodaki kaleci Atilla, Abdulkadir, Furkan, Zafer, Altaycan, Alparslan, Altay, Mutlu, Muzaffer, Serkan ve Eyüp, maçın yapıldığı Atatürk Üniversitesi Futbol Sahası'na girerken yoğun ilgiyle karşılandı. Mavi-Beyaz bayrağın altından geçerek sahaya giren futbolcuların elindeki 'Erzurumspor'u yaşat ki Erzurum yaşasın' pankartı dikkat çekti. Efsane kadrodakiler bir yandan taraftarına nostalji yaşatırken, bir yandan da geçtiğimiz yıl maçlara çıkamadığı için bir alt kümeye düşen Erzurumspor'a destek çağrısında bulundu.

Efsane takımın teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Erzurumspor'un eski günlerine dönmesini ümit ettiklerini söyledi. Erzurumspor'un şu an muhtarlıkla idare edilen takımla aynı ligde oynadığına dikkat çeken Tekelioğlu, mesaj vermek amacıyla gösteri maçı düzenlediklerini, Erzurumspor'a daha fazla sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Maçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de izledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.