Bölge Haber Girişi : 12 Mayıs 2011 13:22

Erzurumspor'un borcu 14.5 milyon tl!..

Erzurumspor'un borcu 14.5 milyon tl!..
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, geçen yıl maddi imkansızlıklar nedeniyle BAL ligine düşen Erzurumspor'un müfettiş raporlarına göre 14 milyon TL borcunun olduğunu açıkladı.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, geçen yıl maddi imkansızlıklar nedeniyle BAL ligine düşen Erzurumspor’un müfettiş raporlarına göre 14 milyon TL borcunun olduğunu açıkladı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetini (DAGC) ziyaret eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yerel hizmetler konusunda basın mensuplarıyla sohbet etti. Kamu oyuna bazen yanlış yansıyan Kayakyolu semtindeki kavaklık alanın iddia edildiği gibi ne petrol istasyonu ne de konutluk yapılacağını ifade eden Başkan Küçükler, “Bölgeye 6 adet standartlara uygun futbol sahası inşa etmeyi planlıyoruz. Artık büyük takımların burada kamp yapması için herhangi bir engel kalmayacak. Bir gün İstanbul’da havalimanın da o dönemin A Milli Futbol takımı Teknik Direktörü Fatih Terim ile karşılaşmıştık. Ayaküstü sohbet ederken Milli Takımın kamp için Avrupa’ya gittiğini söylemişti. Terim, bana futbolculuk döneminde Erzurum’a gelerek Palandöken’de kamp yaptığını belirtti ve dedi ki Erzurum kamp için ideal bir ilimiz. Takımların kamp yapabileceği tesisler, sahalar olsa Milli Takımımız Avrupa’ya değil kamp için Erzurum’a getiririz demişti. Şimdi bu söylenenlerin hepsi gerçek olacak. Erzurum’da sahalarımızı yaptık mı büyük takımlar kamp için ilimize gelecekler” dedi.

Başkan Küçükler, geçen yıl BAL Liginde şampiyon olarak 3’ncü lige çıkmayı başaran Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktör Hasan Çelik ile yeniden sözleşme imzaladığını hatırlatarak bu senede 1 üst lig için mücadele sergileneceğini belirtti. Geçen yıl maddi imkansızlıklar nedeniyle 3’ncü ligden BAL ligine düşen Erzurumspor’un da müfettiş raporlarına göre 14 milyon TL eski parayla 14 trilyon borcunun olduğunu açıklayan Başkan Küçükler, “Erzurumspor’un bilindiği gibi 4, 5 trilyon borcu yok. Bu rakam son olarak inceleme yapan müfettiş raporlarına göre 14. 5 trilyon. 4, 5 trilyon sadece kamuya olan borç miktarı. Genel borçlarla bu rakam 14. 5 trilyon. Müfettişler Sayın Valimize raporu sundular. Ben öyle biliyorum. Erzurumspor’un bu duruma düşmesine bizler neden olmadık. Biz her zaman elimizden gelen maddi desteği Erzurumspor’a gösterdik ve bu günde Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a gösteriyoruz. Erzurumspor’da ki geçmişten gelen bazı kötü alışkanlıklar sonucu takım bu duruma düşmüştür” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.