Bölge Haber Girişi : 27 Nisan 2011 01:10

Eski serbest bölge fuar alanı oluyor!..

Eski serbest bölge fuar alanı oluyor!..
Baharın gelmesiyle birlikte yeşil alan çalışmasına hız veren Büyükşehir Belediyesi, atıl durumda bulunan eski Serbest bölgedeki fuar alanı çalışmasını sürdürüyor.

Erzurum Ajans-Baharın gelmesiyle birlikte yeşil alan çalışmasına hız veren Büyükşehir Belediyesi, atıl durumda bulunan eski Serbest bölgedeki fuar alanı çalışmasını sürdürüyor.

Bir dönem Serbest Bölge olarak faaliyet gösteren alanın atıl durumda olmasına ve kötü görüntüsüne seyirci kalmadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, fuar alanının tamamlanmasıyla halkın rahat edebileceği bir ortamın oluşturulmuş olacağını söyledi. Kentin çevre düzenlemesi ve yeşil alan bakımından estetik bir görünüm kazanması için büyük mücadele verdiklerini kaydeden Küçükler, Yeşilkent projesi kapsamında çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Küçükler, “Çalışmalarımız sezon sonuna kadar devam edecek. Nefes alan bir Erzurum oluşturma amacı doğrultusunda ağaçlandırma, yeşillendirme faaliyetlerimiz sürdürülecek. Kentin dört bir yanına yaygınlaştırılan yeşil alan ve büyük parklara her geçen gün bir yenisini ekleyip, atıl ve metruk yerleri yeniden düzenleyerek, geniş halk kitlelerinin kullanımına sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.