Spor Haber Girişi : 03 Mayıs 2012 17:30

Eskrimciler Başarıyla döndü

Eskrimciler Başarıyla döndü
Erzurum'un eskrimdeki başarısı sürüyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan'ın destekleri sonucu Ankara'da yapılan Uluslarası Çocuk Kupası Eskrim Yarışmalarına katılan Erzurum Gençli
Erzurum Ajans-Erzurum'un eskrimdeki başarısı sürüyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan'ın destekleri sonucu Ankara'da yapılan Uluslarası Çocuk Kupası Eskrim Yarışmalarına katılan Erzurum Gençlikspor büyük bir başarı elde etti. Aynı zamanda Genç Milli Takım antrenörü olan Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç yönetiminde oldukça başarılı bir grafik çizen ve yükselişe geçen Erzurum eskrimi, Türkiye'de adından söz ettirmeye başladı. 27-29 Nisan 2012 tarihlerinde Ankara'da yapılan Uluslararası Minikler Epe Takım yarışları yapıldı. 16 takımın katıldığı müsabakalarda Gençlikspor Minik Erkek Epe takımı üçüncü oldu. Finale kalma maçında rakibi Mersin ile başa baş mücadele eden Erzurum ekibi rakibine 45-40 mağlup oldu. Onur Kadıoğlu, Emre Tarakcı, Kaan Civelek, Eren Arıkan'dan oluşan takım, turnuvada üçüncü olma başarısı gösterdi. Şampiyonada Mersin Büyükşehir Belediyesi birinci olurken, TED ikinci, Erzurum Gençlikspor ise üçüncü oldu.

BRONZ KUPA GHSİM'DE

Ankara'da yapılan Uluslararası Minikler Epe Yarışlarında üçüncü olarak bronz kupayı Erzurum'a getiren Erzurum Gençlikspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Antrenör Mehmet Ali Dayanç üçüncülük kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'a hediye etti. Çintimar, Eskrimdeki başarılara alkış tuttuklarını belirterek, Antrenör Mehmet Ali Dayanç ile sporcularını kutladı. Çintimar, ''Sizden bundan sonra şampiyonluk bekliyoruz. Çünkü Eskrim artık Earzurum'da kabuk değiştirerek, başarı çıtasını yükseltmiştir'' dedi.
Dayanç'ın Çintimar'ı ziyaretinde Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan, ikinci başkan Selami Kızılkaya ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz'da hazır bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.