Ekonomi Haber Girişi : 13 Şubat 2012 20:39

ETB Hayvan pazarı Büyükşehir'e devredildi

ETB Hayvan pazarı Büyükşehir'e devredildi
Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Hayvan pazarı, Kentsel dönüşüm projesi kapsamında, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.
Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Hayvan pazarı, Kentsel dönüşüm projesi kapsamında, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.
Erzurum Ticaret Borsası ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl ortasında anlaşması yapılan ve kamulaştırma projesi çerçevesinde Büyükşehir Belediyesine devredilen Hayvan pazarının Tapusu bugün düzenlenen törenle Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e teslim edildi.
Yakutiye Tapu Müdürlüğü’nde bir araya gelen Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, ETB, Yönetim Kurulu Başkan vekili Kemal Aras, Mülkiyeti Erzurum Ticaret Borsası’nda bulunan Hayvan pazarının tapusunu yapılan anlaşma gereği Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e verdi.
T
örenden sonra ortak bir modern Hayvan pazarı yapmak için el sıkışan Başkan Hınıslıoğlu ile Küçükler daha sonra yapılan anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulundular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.