Eğitim Haber Girişi : 14 Mart 2013 10:58

ETSO GGK üyelerine İngilizce öğretecek

ETSO GGK üyelerine İngilizce öğretecek
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Genç Girişimciler Kurulu (GGK), üyelerinin İngilizce öğrenmesi için Atatürk Üniversitesi (A.Ü.) Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) ile protokol imzaladı.
Erzurumajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Genç Girişimciler Kurulu (GGK), üyelerinin İngilizce öğrenmesi için Atatürk Üniversitesi (A.Ü.) Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) ile protokol imzaladı.

ETSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza töreninde, "İş İngilizcesi Programı" (Business English Course) protokolüne, ATASEM Müdürü Prof. Dr. Abdulkadir Çiltaş ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Haktan Ömeroğlu imza attı. İmzalanan protokolle genç girişimcilere, iş hayatında uluslararası rekabet edebilme gücü kazandırılması hedefleniyor. ATASEM Müdürü Prof. Dr. Abdulkadir Çiltaş, uygulanacak programın, Atatürk Üniversitesi'nin halka açılma ve bilgi paylaşımı hedeflerine katkı sağlayacağını ifade ederek, söz konusu programın; iş ve mesleki çalışmalarda gereksinim duyulan İngilizce bilgisinin öğretilmesiyle ilgili olduğunu dile getirdi. Prof. Dr. Çiltaş ayrıca programda, Starting point (Hedef Konu), Working with words (Kelime İş dünyası terminolojisi), Business communication skills (İş Dünyası İletişim Becerileri), Practically speaking (Pratik Uygulamalar), Language at work (Ofis içi iletişim), Case study (Gerçek vaka örnekleri) ana başlıkları altında eğitim verileceğini söyledi.

ETSO GGK Başkanı Haktan Ömeroğlu ise, uygulanacak programın genç girişimcilere yabancı iş adamlarıyla iletişimde önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. İmza törenine, ETSO Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Ungan ve ATASEM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Atilla Keskin de katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.