Bölge Haber Girişi : 10 Şubat 2010 16:31

ETSO'dan 1.Erzurum çalıştayı!..

ETSO'dan 1.Erzurum çalıştayı!..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “1. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu Toplantısı” hazırlıkları tamamlandı.

Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “1. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu Toplantısı” hazırlıkları tamamlandı. 12 Şubat 2010 tarihinde yapılacak toplantıda, Erzurum’un ve bölgenin yaşadığı ekonomik, sosyal ve kültürel problemler masaya yatırılacak.
ETSO Çalıştay Hazırlık Komitesi’nce yapılan hazırlık çalışmalarında “Ticaret-Sanayi-OSB”, “Tarım ve Hayvancılık”, “Ulaşım-İhracat”, “Eğitim”, “Turizm-Sağlık”, “Modernleşme-Şehirleşme-Yapılaşma” ve “İstihdam-İşsizlik” konularında 7 ayrı sunum hazırlandı.
Erzurum’un ekonomik, iktisadi, sosyal sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüleceği toplantıda bölgenin topyekün sosyo ekonomik meseleleri değerlendirilerek çözüm önerileri sunulacak.
Toplantıya siyasilerin yanı sıra, bölgede görev yapan bürokratlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri olmak üzere geniş bir katılımın olması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.