Bölge Haber Girişi : 14 Aralık 2010 00:04

Farkındalık sergisi!..

Farkındalık sergisi!..
Atatürk Üniversitesi Erzurum Meslek Yüksek Okulu Hemşirelik ve Bakım Hizmetleri Programı Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu 0-6 yaş eğitime farkındalık sergisi açıldı.

Demet ÇETİNER-(Erzurum Ajans)-Atatürk Üniversitesi Erzurum Meslek Yüksek Okulu Hemşirelik ve Bakım Hizmetleri Programı Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu 0-6 yaş eğitime farkındalık sergisi açıldı.

Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Mehmet Ali Seven, Eğitimde araç-gereç yapımı ve Oyun ve oyun materyalleri dersi öğretmeni Esra Metiner koordinatörlüğünde açılan sergiye Erzurum Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr Yaşar Nuri Şahin, Müdür Yardımcısı Mahir Temur, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Seven, bunların yanisira çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı. Sergi ile ilgili konuşma yapan Esra Metiner sergiyi açmaya son 4 günde karar verdik. Sergideki çalışmalar 3 aylık bir sürede tamamlandı. Sergide 160 öğrencimizin hazırladığı ve sergileyebildiğimiz toplam 250 eser var. Bunun yanı sıra yapılmış olan ama mekânın dar olması sebebi ile sergilenemeyen etkinlikler poşetlenerek buradaki etkinliklerle beraber sergi sonrası köy okullarına dağıtılarak, oradaki çocuklarında bu etkinliklerden faydalanması sağlanacaktır. Sergimizin amacı 0-6 yaş çocukların gelişimine destek verecek etkinliklerin hazırlanması ve soyut etkinliklerin somutlaştırılarak çocuklara verilmesidir. Sergimize gelen her konuğa bu günün anısına öğrencilerin hazırlamış olduğu küçük kutularda lokum ikramı ve 0-6 yaş eğitiminin önemini belirten broşürler dağıtıldı.

Ayrıca sergi davetiyelerini de öğrencilerimiz kendi elleri ile hazırladı. Sergi pasta ve meşrubat ikramı ile konuklarını ağırladı. Sergi Çarşamba gününe kadar devam edecek.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.