Spor Haber Girişi : 22 Şubat 2013 21:13

Fenerbahçe UEFA disiplin Kurulu'nda!

Fenerbahçe UEFA disiplin Kurulu'nda!
Fenerbahçe, Bate Borisov ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında, taraftarların saha dışından gönderilen meşaleler nedeniyle oyunun durması nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
Erzurumajans-Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; "Meşaleler ve oyunun durması nedenleri ile kulübün UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Takımımızın, çeyrek final yolunda ilerlediği ve yakın süreçte birbirinden zorlu maçlar yapacağı UEFA Avrupa Ligi'nde, yaşanan bu ve benzeri saha kapatma, ceza olayları takımımıza zarar vermekte; kulübümüzün olası başarılarına engel olma ciddiyetine varmaktadır. Unutmayalım ki; Fenerbahçe, tüm kulvarlarda yarışa devam etmekte ve bu yarışta taraftarının gücü ve desteğine sonsuz ihtiyaç duymaktadır.

Taraftarlarımızdan; sorumluluk, bilinç ve aidiyet duygusu ile takımımızın yanında olmak adına, saha olaylarından kaçınmalarını beklemekteyiz" denildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.