Siyaset Haber Girişi : 18 Şubat 2014 17:40

Flaş... AK Parti'de Karakaya liste dışı

Flaş... AK Parti'de Karakaya liste dışı
AK Parti'nin dün İl Seçim Kurulu'na teslim ettiği Belediye Meclisi aday listelerinde tartışılan bir ismin yer almadığı ortaya çıktı.
Erzurumajans-AK Parti'nin dün İl Seçim Kurulu'na teslim ettiği Belediye Meclisi aday listelerinde tartışılan bir ismin yer almadığı ortaya çıktı.

Genel Merkezin onayından geçen Yakutiye Belediye Meclisi liste bir adayı Hüseyin Karakaya'nın liste dışı bırakıldığı ortaya çıktı. Karakaya, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen gibi Kartal Belediye Başkan aday adayı olmuş ancak aday gösterilmemiş ve Sekmen'in isteği üzerine listeye dahil edildiği için tepkilere neden olmuştu.

Tepkilerin yoğunlaşması üzerine il yönetiminin Mehmet Sekmen ile bir kez daha Hüseyin Karakaya ismini masaya yatırdığı ve sonucunda da sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bile "Kartal'ı önemsiyorum" sloganlı fotoğraflarını paylaşan Erzurumlu siyasetçinin liste dışı bırakılmasına karar verildiği öne sürüldü.

Karakaya'nın yerine ise Fevzi Polat'ın listenin ilk sırasına yerleştirildiği öğrenildi...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.