Erzurum Haber Girişi : 18 Mart 2015 11:05

Flaş... Erzurum'u sarsan şok cinayette katil zanlısı yakalandı...

Flaş... Erzurum'u sarsan şok cinayette katil zanlısı yakalandı...
Sokak ortasında 12 bıçak darbesi ile öldürülen, 5 çocuk annesi Hanım Çakmak'ın katili zanlısı polis tarafından gece yakaladı.
Erzurumajans-Sokak ortasında 12 bıçak darbesi ile öldürülen 5 çocuk annesi Hanım Çakmak'ın katil zanlısı gece yakaladı.

Hanım Çakmak (32)'ın cesedi  Palandöken ilçesi Yıldızkent Semti Şifa Sokakta bir iş makinesinin altında bulunmuştu. Cinayete kurban giden Hanım Çakmak'ın  kim tarafından öldürüldüğünü belirlemek için polis geniş çaplı tahkikat başlattı.

CİNAYETİN ARKASINDA YASAK İLİŞKİ ÇIKTI

Üzerinde kimliği bulunmayan ve ev elbiseleri ile dışarı çıktığı görülen kadınının, olay yerine yakın bir yerde oturuyor olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlatan Polis, kadının bir üst sokakta oturduğunu belirledi. Cesedi ise kocası H. Çakmak teşhis etti. Polis çevrede görgü tanığı ve güvenlik kamerası aradı. Cinayeti gören iki kişi vardı. Görgü tanıklarının bilgileri ve koca H. Çakmak'ın ifadesi sonrası katil zanlısı olarak Lokman S. aranmaya başlandı. Lokman .S. gece satlerinde kıskıvrak yakalandı.  

Emniyet Müdürlüğü cinayet masası ekiplerince sorgulanan Lokman S'nin cinayeti itiraf ettiği belirtildi. Bir süredir maktül ile ilişkisi olduğunu söyleyen Lokman S. kendisinden sürekli para isteyen Hanım Çakmak ile evlerinin yanındaki sokakta görüştüğü ve yaşanan tartışma sonrası bıçakla cinayeti işlediğini itiraf etti.

Zanlının sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    helal veyis cok haklısın ne kadar işin iç yüzünü bilmeden önyargıda yazılar işin gercegide bu değil aslında eşinden boşandıktan sonra bu taksiciyle tanısıyor eşiyle tekrar evleniyorlar ama taksici yakasını bırakmıyor boşanacan diye baskı yapıyor karsı cıkınca sonucta bu

  • Yorumunuz 01 Ocak 1970 02:00

    Allahım sen çocuklarına ve eşine yardım et çok ama çok zor bir durum.

  • veyis 01 Ocak 1970 02:00

    burası küçücük bir şehir herkes biribirini tanıyor bu habere başlık atarken kocasının ve çocuklarının psikolojik durumlarını göz önüne almak gerekirdi.şimdi kocası bu olanları nasıl insanlara izah edecek veya bu kara lekeyi nasıl silecek Allah cc hu yar ve yardımcısı olsun.kadınıda Allah rahmet eylesin