Siyaset Haber Girişi : 26 Kasım 2013 23:01

Flaş... Erzurum'a Siyasi Toto'dan kim çıktı?

Flaş... Erzurum'a Siyasi Toto'dan kim çıktı?
Siyasi partiler adaylarını, Erzurum'dan değil Ankara'da belirlemeye başlayınca siyaset, adeta şans oyunu 'toto'ya döndü. Bakın bahtımıza kim çıktı...
Erzurumjans-Yerel seçimler için geri sayım devam ederken,  henüz hiç bir partinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayını resmİ olarak açıklamaması ile birlikte Erzurum'daki  heyecanlı ve gerilimli bekleyiş sürüyor.

Özellikle, tüm aday adaylarının Ankara'yı mesken tuttuğu  Ak Parti 'de  devam eden aday belirleme çalışmaları sonrasında öne çıkan isimler siyaset kulislerini oldukça hareketlendirdi.

Adeta  'Siyasi Toto'ya dönen Ak Parti'nin  Erzurum'daki aday belirleme çalışmaları sırasında ortaya atılan son isim ise, İstanbul Kartal ilçesi eski Belediye Başkanı Mehmet Sekmen oldu.

Başbakan Erdoğan'ın Partisi'nin grup toplantısında Ankara, Kayseri, Konya, Eskişehir, K.Maraş gibi büyükşehirlerin adaylarını açıklarken Erzurum'a ulaşan bu haber bir anda kentin gündemini alt-üst etti.

MARABA ŞEHRİN MUKADDERATI... Mehmet ŞENER yazdı.. TIKLA OKU!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erzurumlu 01 Ocak 1970 02:00

    millet uyuyor,ondan sonrada şikayet ederiz suc bizim,koltuga oturan adam da kalkıp "SEN BENİM KADR ZEKİ OLSAYDIN BURADA BEN DEĞİL SEN OTURURDUN" der,gelenlerin hapsi hadsiz ama hadsiz olduklarını hatırlatan yok erzurum sahipsizim benim....

  • ABDULLAH EKİNCİ 01 Ocak 1970 02:00

    ERZURUM İÇİN AHMET AĞIRMAN BİÇİLMİŞ KAFTANDIR. EĞER BAKAN ADAY DEĞPİLSE ERZURUMA TAM BİR DADAŞ OLAN AHMET AĞIRMAN YAKIŞIR. ERZURUM İÇİN HAYIRLISI AHMET AĞIRMAN DIR.

  • burak yiğit 01 Ocak 1970 02:00

    Başbakanım adaylar içinde hiç mi adam gibi adam yok Erzurum halkı duyarsız değil dışardan kimseyi bağrımıza basmamız isteniyor.Ben şahsen kabul etmiyorum.Dışardan adam getirmek içerdeki adayları ve projelerini küçümsemektir.Ahmet Küçükler hatalı diye herkes mi hatalı.AKP de genç adaylar var gariban ama namuslu onlara neden bakılmıyo.Eskişehire gidip sorsanıza yada izmire dışardan daya ne derler.Dadaşlar kabul etmez.yazık bu erzurumu yıpratır.

  • ali 01 Ocak 1970 02:00

    ey olirrrrrrrrrrrr, adam yokluğundan belki bi adam gelirrrr

  • TURKER AKBABA 01 Ocak 1970 02:00

    SAHIPSIZ MEMLEKET???Mevcut adaylar arasinda mehmet beyle kiyaslanacak aday yokmuydu hic ?Sayin bakan bey Erzurumu cok seviyorduda ondan mi hizmeti elinin tersiyle geri cevirdi?Yazikkk .....EEEE Basbakan ne yapti Bakan bey teklif goturdu birkackere oda kabul etmeyince hincini ERZURUMDAN cikardi ...UYUMA ERZURUM MEMLEKETINE SAHIP CIK ERZURUMU YIYECEK ADAMM COKK YEDIRME???

  • DDŞ 01 Ocak 1970 02:00

    yav arkadaş bu ne duyarsız millet anlamış değilim insan bir yorum yazar kınar veya över nasıl iş bu yaaa yazık valla :(

  • alii bayram 01 Ocak 1970 02:00

    Sekmen Erzurumlu olsa da acaba Erzuruma ne kadar hakim ? İstanbuldan Erzuruma adaylık olasılığı çok havada bir düşünce. Erzurum tabanı bunu kabul etmez