İlçeler Haber Girişi : 10 Mart 2013 14:48

Flaş... Flaş... Erzurum'da ayı saldırısı

Flaş... Flaş... Erzurum'da ayı saldırısı
Erzurum'un Oltu ilçesinde koyunlarını otlatan çoban ayı saldırısına uğradı.
Erzurumajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde koyunlarını otlatan çoban ayı saldırısına uğradı.
Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 12.00 sıralarında Oltu ilçesine bağlı Bahçeli Kışla köyünün kırsal alanında meydana geldi. Merada koyunlarını otlatan Mahmut Çakır (45), ormanlık alandan çıkan ayının saldırısına uğradı. Koyunlarını otlatırken köpeklerin havlaması üzerine bulundukları alandaki çalılara yönelen Çakır, aniden karşısına çıkan ayının saldırısına uğradı. Ayının üzerine geldiğini gören Çakır bir taraftan kaçarken bir taraftan da belinden çıkardığı tabancayla ayıyı korkutmak için havaya ateş etti. Ancak Çakır'a yetişen ayı ani bir hareketle Çakır'ın ateş ettiği kolundan ısırdı.
Kolu kanlar içerisinde kalan ve bir süre ayı ile mücadele eden Çakır, saldırıdan fırsat bularak kaçtı. Kanlar içerisinde kalan yaralı koluyla köye inen Çakır, 112 'Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Köye gelen ambulansla Çakır, Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada koluna yapılan ilk müdahalenin ardından Mahmut Çakır, Erzurum'a sevk edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kara dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    fazla merak ayıyı ininden çıkartır, adamı sedyeye yatırır.. baktınki bir anormallik var arazi ol, ne işin olur ayıyla? hem havaya niye sıkıyorsun, sıksana ayıya, canından kıymetli mi? ayı öldürmek 20 bin tl. giden kolun yada canın yedeği yok hacı..