Bölge Haber Girişi : 22 Aralık 2009 01:09

Flaş!.. Flaş!.. Vekil öğretmen kayıp!..

Flaş!.. Flaş!.. Vekil öğretmen kayıp!..
Erzurum'da vekil öğretmenlik yapan Burhanettin Yeşilyurt (24) , sabah erken saatlerde çıktığı evine bir daha dönmedi. Yeşilyurt'un kullandığı araç, Dadaşkent'te camı kırık ve içinde kendisine ait kanlı bir kazak ile terk edilmiş olarak bulundu.

Erzurum Ajans-Erzurum'da vekil öğretmenlik yapan Burhanettin Yeşilyurt (24), sabah erken saatlerde çıktığı evine bir daha dönmedi. Yeşilyurt'un kullandığı araç, Dadaşkent'te camı kırık ve içinde kendisine ait kanlı bir kazak ile terk edilmiş olarak bulundu.

Erzurum'un Aziziye ilçesi Taşpınar köyünde vekil öğretmenlik yapan Burhanettin Yeşilyurt, hafta sonunu Erzurum merkezde bulunan ailesinin yanında geçirmek üzere Dadaşkent'e geldi. Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde arkadaşlarıyla piknik yapacağı gerekçesiyle evden çıkan Yeşilyurt'un aracı, terk edilmiş olarak bulundu. Camı kırık olan araçta Yeşilyurt'a ait kanlı bir kazak bulundu.

Oğlunun, uzun süredir bir kızı sevdiğini belirten baba emekli öğretmen Nedim Yeşilyurt (55), aracın da sevdiği kızın evinin önünde bulunduğunu söyledi. Vali Sebahattin Öztürk'ten çocuğunun bulunması için yardım isteyen acılı baba Yeşilyurt, oğlunun başına kötü bir şey gelmesinden endişe ettiklerini kaydetti. Çocuğuna telefonla ulaşamadıklarını ve görev yaptığı köyde de bulunmadığını dile getiren Yeşilyurt, olayı şöyle anlattı:

"Sabah namazı vakti kalkıyor. Annesine 'arkadaşlarla pikniğe gidiyoruz' diyor. Öylece evden çıkıyor. Aynı gün saat 12.00'ye doğru Dadaşkent Polis Karakolu'ndan beni aradılar. 'Böyle bir arabanız var mı? Dediler. 'Evet' dedim. Arabanın terk edildiği, camının kırık olduğu ve içerisinde kanlı bir kazak olduğunu söylediler. Arabanın bırakıldığı yere gittik, polisler gerekli incelemeyi yaptılar. O saatlerde arabanın bırakıldığı yerde olayı mutlaka gören vardır. Bugün bana yarın bir başkasına. Basından, savcımızdan, valimizden bir an önce çocuğumuzun bulunmasını istiyoruz. Arkadaşlarıyla bir sorunu yoktu, ancak bir kız seviyordu. Zaten araba sevdiği kızın evinin önünde terk edilmiş. Çocuğumuzdan hala haber alamıyoruz." (Cihan)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.