Erzurum Haber Girişi : 09 Haziran 2014 16:30

Flaş... Mahallebaşı savaş alanına döndü

Flaş... Mahallebaşı savaş alanına döndü
Erzurum'da bir grup terör örgütü yandaşı, Diyarbakır Lice'deki olayları gerekçe göstererek Mahallebaşı semtini savaş alanına çevirdi.
Erzurumajans-Erzurum'da bir grup terör örgütü yandaşı, Diyarbakır Lice'deki olayları gerekçe göstererek Mahallebaşı semtini savaş alanına çevirdi.

Yüzleri maskeli grup önce karayolunu trafiğe kapattı, ardından molotof ile kamu binalarını ateşe verdi. Polisin müdahale ettiği olaylarda çok sayıda terör örgütü yanlısı gözaltını alındı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde iki kişinin hayatını kaybettiği olayların ardından bugün Mahallebaşı semtinde toplanan terör örgütü yandaşları intikam yemini ederek kamu binalarını yaktı. Yolu trafiğe kapatıp kimlik kontrolü yapan maskeli gruba polis panzer, tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Yoldan geçen otomobillere saldıran maskeli terör örgütü yandaşları, bölgede bulunan PTT binası ve Ziraat Bankası şubesini molotof atarak ateşe verdi.

Savaş alanına dönen bölgede polis göstericilere sert müdahale etti. Terör örgütü yandaşları bu kez polise taşlarla saldırdı. Polis panzer biber gazı ve tazyikli suyla karşılık verdi. Müdahale sırasında çok sayıda terör örgütü yandaşı gözaltına alınırken, çevre mahallerdeki vatandaşlar da toplanarak terör örgütü yandaşlarına taş ve sopalarla saldırdı. Polis olaylara müdahaleye devam ediyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • acr hly 01 Ocak 1970 02:00

    hükümett uyumaaa uyumaaa yeter artıkk bunları özerlik diye sımartıp tepemize cıkartıp ülkenın bayragına yerlerire indirmesine müsade ettigin gibi bunların yerın dibine gömmesinide billll

  • Atilla 01 Ocak 1970 02:00

    Tayyip Erdoğan Fetullah gülenle uğraşmaya devam teröristler vatanı parçalamaya devam Sayın Başbakan Müslümanların inine gireceğine erkeksen teröristlerin inine gir bak erzurumuda ele geçirdiler artık inde değiller metropollerde açık açık askere polise ateş ediyorlar

  • f. mehmet kızıloğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Hani Erzurum emin ellerde idi. Bu hale sebep olanlar kına yaksın. Allah hepsinin belasını versin. Herkese dayılanan içişleri bakanı gelsin halletsin görelim. Bayrağımızı şerefsizler indirdiler. Vatanımızın hali de işte bu.

  • AsAS 01 Ocak 1970 02:00

    HELAL OLSUN ERZAJANS SİZDE SATIN ALINMIŞŞISINIZ BAYRAK İNDİRİLİO VERMİYOSUNUZ ASKER ATEŞ EDEMİYO DEMİYOSUNUZ KAÇA SATILDINIZ SÖYLEYİN BELKİ GERİ ALIRIZ SİZİ

  • asi 01 Ocak 1970 02:00

    CANIM ERZURUM KİMLERE KALMIŞ BU ÜLKENİN ASKERİ POLİSİ VE YARGISI PASİFİZE EDİLMİŞ, MEYDAN İTE KÖPEĞE KALMIŞ. UTAN İKTİDAR UTAN. EDİTÖR YAYINLAMAZSINIZ BELLİ FAKAT VATANINI MİLLETİNİ SEVEN YAYINLAR