Siyaset Haber Girişi : 07 Şubat 2015 20:28

Flaş... Merkez Parti Erzurum bombasını patlattı

Flaş... Merkez Parti Erzurum bombasını patlattı
Merkez Parti'nin Erzurum'da ki yeni il başkanı siyaset kulislerine bomba gibi düştü...
Ezurumajans-Genel Başkanlığını Erzurumlu Prof. Dr. Abdurrahim Karslı'nın, Genel Başkan Yardımcılığını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 'nin Erzurum'da ki sembol isimlerinden Ömer Haluk Pirimoğlu'nun yaptığı Merkez Parti'nin yeni il başkanı belli oldu. 

Merkez Parti'nin Erzurum İl Başkanlığına, MHP il başkan adaylarından Murat Köroğlu atandı. 

Merkez Parti Genel Merkezi tarafından yetki belgesi gönderilen Köroğlu'nun, pazartesi günü parti il başkanlığında düzenleyeceği basın toplantısı ile Merkez Parti ve Erzurum siyaseti hakkında önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MURAT UÇAR 01 Ocak 1970 02:00

    ÜLKÜCÜLER MURAT KÖROĞLUNA KIZMASIN.KIZILACAK KİŞİLER BU İNSANLARI MHP ÇATISI ALTINDA TUTAMAYANLARDIR.HALUK PİRİMOĞLU,ENİS ÖKSÜZ,H.YUSUF GÖKALP VE DAHA NİCELERİ.ÖMRÜNÜ HAYATINI BU DAVA UĞRUNA FEDA ETMİŞ,İŞKENCELER GÖRMÜŞ,TABUTLUKLARDA YATMIŞ,BAŞBUĞDAN SONRA BİR TEK ONA YAKIŞTIRILAN BAŞBUĞ MAKAMINI ALMIŞ YILMA DURAK GİBİ İNSANLARA BU HAREKET YILLARDIR BİR VEKİLLİK SIFATI VEREMEMİŞSE İNSANLARIN PEŞİNE GİTTİĞİ,REY VERDİĞİ DESTEKLEDİĞİ KİŞİLERİ VE SAVUNDUKLARINI,KİME NE İÇİN HİZMET ETTİKLERİNİ TEKRARDAN BİR GÖZDEN GEÇİRMELERİ GEREKİR KANISINDAYIM.