Medya Haber Girişi : 03 Ocak 2012 18:57

Flaş Yiğit Bulut Habertürk'ten kovuldu

Flaş Yiğit Bulut Habertürk'ten kovuldu
Medya dünyasının bomba gelişmesini gazeteciler.com duyuruyor... Yiğit Bulut kovuldu.
Erzurum Ajans-Medya dünyasının bomba gelişmesini gazeteciler.com duyuruyor... Yiğit Bulut kovuldu.

GAZETECİLER.COM (ÖZEL) -
Habertürk'te bomba gelişme. Yiğit Bulut işten kovuldu. Bulut'un işine son verildiğini Kenan Tekdağ mail ile tüm çalışanlara duyurdu.

Yiğit Bulut'un Habertürk'ten kovulma şekli ilginç oldu. Habertürk Televizyonu Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırıldı. Haliyle de o koltuğu dolduran Yiğit Bulut'ın da işi bitmiş oldu.

BU MAİLLE GÖNDERİLDİ

Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ gelişmeyi mail yoluyla şöyle duyurdu;

Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır.

Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut'a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim.

Haberturk Televizyonumuzdaki yeni görev tanımları bilahare tarafımdan ayrıca duyurulacaktır."

SON POLEMİK BAŞINI YEDİ

Y
iğit Bulut, Habertürk'teki kredisini Hasan Cemal'i, Başbakan Erdoğan'a şikayet ederek tüketti. Medya zirvesinde yaptığı bu hareket grubunun gazetesi Habertürk'ün Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı tarafından da sert bir şekilde eleştirilmişti. Hasan Cemal de 2 yazısını bu konuya ayırmış ve "şikayet" rezilliğine dikkat çekmişti. Eyüp Can'ın ardından Mehmet Ali Birand da bu olayı yazınca, Yiğit Bulut Birand ile çirkin bir polemiğe girmişti. O polemikte eski eşi Şule Zeybek'in twitterdan attığı mesajla anında bitmişti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.