Spor Haber Girişi : 09 Şubat 2012 15:58

Gacır Aşkale'nin gururu oldu

Gacır Aşkale'nin gururu oldu
Taekwondo Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler Taekwondo İl Birinciliği’nin yankıları sürerken, Aşkaleli Muhammet Sıddık Gacır’ın başarısı ilçede büyük
Erzurum Ajans-Taekwondo Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler Taekwondo İl Birinciliği’nin yankıları sürerken, Aşkaleli Muhammet Sıddık Gacır’ın başarısı ilçede büyük bir sevinç yaşattı. Geçtiğimiz yılda İl Birincisi olan Muhammet Sıddık Gacır, 27 kiloda çıktığı müsabakalarda tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Birinci olarak ilçeye dönen genç taekwondocu, hedefinin Türkiye şampiyonluğunu kazanmak olduğunu söyledi.
Aşkale Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Şuayip Gacır, minik sporcu Muhammet Sıddık Gacır’ın şampiyon olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, ilçede bütün sportif faaliyetlerin yanı sıra taekwondo çalışmalarının da tam gaz devam ettiğini söyledi. Gacır, “Halk oyunları, saz kursları ve bilgisayar kurslarımızın yanı sıra, voleybol, karate, taekwondo, atletizm gibi spor dallarında faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Bize destek veren herkese ve velilere teşekkür ediyoruz” dedi.
G
acır, Aşkale 3 Mart Beldespor’un BAL Ligi üçüncü grupta zirve mücadelesi vermesi ve hafta içi deplasmanda erteleme maçında Bingöl İl Özel İdarespor’u 9-0 mağlup etmesinin ilçede büyük bir sevinçle karşılandığını belirterek, “İlçemizin futbol takımının Bölgesel Amatör Lig’de Erzurum’u en iyi şekilde temsil etmesi bizleri gururlandırıyor. Yönetim ve teknik heyet ile futbolcuları kutluyorum” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.