Bölge Haber Girişi : 21 Haziran 2011 00:03

Gelinden sonra damat da öldü!..

Gelinden sonra damat da öldü!..
Nikah dönüşü Tokat'ın Erbaa ilçesinde geçirdiği kazada eşi, annesi ve teyzesini kaybeden Faik Evcin (25), 17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Erzurum Ajans-Nikah dönüşü Tokat'ın Erbaa ilçesinde geçirdiği kazada eşi, annesi ve teyzesini kaybeden Faik Evcin (25), 17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. 3 Haziran'daki kazanın ardından ağır yaralı olarak Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Faik Evcin, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Erzurum'da 3 Haziran'da yapılan düğün töreninin ardından Çorum'a doğru yola çıkan Faik ve Büşra Evcin çifti, aynı gün Tokat'ın Erbaa ilçesi yakınlarında kaza yapmıştı. Faik Evcin kazada eşiyle birlikte anne ve teyzesini de kaybetmişti. Yaralı olarak Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve 17 gündür yoğun bakımda tutulan Faik Evcin tüm çabalara rağmen hayat mücadelesini kaybetti. Faik Evcin için Çorum Merkez Ulu Camii'nde bugün ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Faik Evcin'in cenazesi daha sonra memleketi Bursa'nın Kemalpaşa ilçesine gönderilecek. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.