Bölge Haber Girişi : 18 Mayıs 2011 00:38

Gençlik haftasında ağaç diktiler!..

Gençlik haftasında ağaç diktiler!..
Yakutiye Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu, TEMA Vakfınında katkılarıyla Kocatepe İlköğretim okulu bahçesine ağaç diktiler.

Erzurum Ajans-Yakutiye Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu, TEMA Vakfınında katkılarıyla Kocatepe İlköğretim okulu bahçesine ağaç diktiler. 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramının da içinde olduğu Gençlik Haftası nedeniyle gerçekleşen etkinliğin anlamlı olduğunu belirten Ali Korkut, “Böyle bir etkinliğin içerisinde olmak sevindirici” dedi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 19 - 25 Mayıs tarihleri arası kutlanan Gençlik Haftası’nda Yakutiye Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu, TEMA Vakfı’nın da katkılarıyla ağaç dikimi yaptı. Kent Konseyi Başkanı Ali Korkut, Çevre Çalışma Grubu ve Tema Vakfı temsilcisi Işıl Bedirhanoğlu, Gençlik Konseyi Başkanı Nevra Yunusoğulları etkinlikte Kocatepe İlköğretim Okulu bahçesine çam ağacı dikimi yaptılar. Kent Konseyi Başkanı Ali Korkut, amaçlarının daha yeşil bir Erzurum olduğunu belirterek “Çevre Çalışma grubumuzla birlikte Kocatepe İlköğretim okulu bahçesine çam fidanı diktik. Ağaç dikmenin keyfini bütün halkımıza aşılamamız gerekiyor. Daha yeşil bir şehir olmamız için ağaç dikmekten başka yolumuz yok. Bu etkinliğin Gençlik Haftasına denk gelmesi de ayrı bir güzellik. Bu vesileyle gençliğimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum” dedi.

Yakutiye Kent Konseyi’nin gerçekleştirdiği ağaç kampanyasında Kocatepe İlköğretim Okulu bahçesine 150 çam ağacı dikildi. Ağaç kampanyasında Yakutiye Çevre grubunun 40 üyesi dikim çalışmasına katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.