Spor Haber Girişi : 24 Şubat 2014 15:23

Gençlik liderleri SHÇEK'teydi

Gençlik liderleri SHÇEK'teydi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gençlik Liderleri, SHÇEK'leri ziyaret ederek, çalışmalarını anlatıyor.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gençlik Liderleri, SHÇEK'leri ziyaret ederek, çalışmalarını anlatıyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Palandöken Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evleri ve Yetiştirme yurtlarında bulunan öğrencileri Gençlik Merkezlerine çekmeye çalışıyor.Gençlik liderleri, bunun için SHÇEK'lere ziyaret gerçekleştirerek, SHÇEK Müdürlerinden destek istedi. Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Kelek, dezavantajlı çocuklara Gençlik Merkezlerinin kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, bu öğrencilere yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti. Gençlik Liderleri Yaser Taşkesenlioğlu ve Fırat Altınok , Gençlik Hizmetleri ve Sor İl Müdürü Süleyman Arısoy'un tüm toplantılarda, "Önceliğimizin dezavantajlı çocuklarımız ve gençlerimiz" olduğunu vurgulaması üzerine, harekete geçerek, SHÇEK'lere ulaştıklarını belirtti. Taşkesenlioğlu ve Altınok, "Bizlerde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Koordinatörü Recep İtmez ile birlikte Çocuk evlerini ve Yetiştirme yuvalarını gezerek yapacağımız faaliyetleri programladık. Çocuklarımıza Gençlik Merkezimizde Halk Oyunları hocamız Halil Yazıcıoğlu eşliğinde Erzurum Halk Oyunları Kursu açarak iyi bir ekip kurmayı hedefliyoruz "dedi.

Taşkesenlioğlu ve Altınok, öğrencilerin istekleri doğrultusunda İngilizce, Resim ve Tiyatro kurslarından da faydalandıracaklarını vurguladı. Ayrıca Palandöken Gençlik Merkezi Sinema Günleri etkinliği kapsamında her hafta özenle seçilecek, öğrencilerin kişisel ve ruhsal gelişimlerini olumlu yönde etkileyecek film ve belgeselleri Gençlik Merkezinde seyrettireceklerini belirten Liderler bütün mesailerini Gençler için onları iyiye doğru yönlendirmede önemli çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.