İlçeler Haber Girişi : 08 Mayıs 2013 22:50

Gençlik Meclisi'nde kan değişimi

Gençlik Meclisi'nde kan değişimi
Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, mevcut eş başkanların mezuniyetleri nedeniyle yenilendi.
Erzurumajans-Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, mevcut eş başkanların mezuniyetleri nedeniyle yenilendi.

Yakutiye Kent Konseyi Başkanı Ali Korkut, Özhan Nebioğlu, Nevra Yunusoğulları'nın mezuniyetleri nedeniyle görev değişimine gidildiğini belirtti. Yeni eş başkanlar Şeyma Tuysuz ile Ekrem Ok, amaçlarının üniversite, lise ve çalışan gençliğe faydalı projeler üretmek olduğunu söylediler.

Yakutiye Kent Konseyi'nin toplumun çeşitli kesimlerini bir araya getirerek ortak akıl geliştirmek olduğunu belirten Ali Korkut, çok iyi işleyen bir yapıya sahip olduklarını söyledi. Korkut, Kent Konseyi, bütün organlarıyla çalışmakta, ilçe halkına çeşitli kazanımlar sağlamaktadır. Gençlik Meclisimiz, bugüne kadar çok değerli projelere imza attı. Özhan Nebioğlu ve Nevra Yunusoğulları'nın mezun olmaları nedeniyle küçük bir görev değişimi yaşandı. Yeni yönetim, yeni projeler ile işi bir adım öteye taşıma gayretinde olacaktır" dedi.
Gençlik Meclisi yeni dönem Şeyma Tuysuz ve Ekrem Ok eş başkanlığıyla görev yapacak. Atatürk Üniversitesi Felsefe Grubu Öğretmenliği öğrencisi Şeyma Tuysuz ve İ.İ.B.F Uluslar arası İlişkiler Bölümü öğrencisi Ekrem Ok, amaçlarının gençliğe yönelik çalışmalar gerçekleştirmek olduğunu söylediler. Tuysuz ve Ok, "Kent Konseyleri halkın yönetime katılımı, ortak akıl üretimi ve yeni hizmetler geliştirmektir. Bugünden itibaren yönetim olarak çalışmalara başlayacağız" şeklinde konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.