Bölge Haber Girişi : 17 Haziran 2010 16:39

GSİM Erzurumspor tesislerine elini uzattı!..

GSİM Erzurumspor tesislerine elini uzattı!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM), sahipsizliğe terk edilen ve kuruyan Erzurumspor tesislerindeki sahayı bakıma aldı.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM), sahipsizliğe terk edilen ve kuruyan Erzurumspor tesislerindeki sahayı bakıma aldı.
Erzurumspor tesislerindeki çim sahayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bakıma aldı. Kulübün ligden çekilmesinin ardından boş kalan ve kimsenin uğramadığı spor tesislerindeki çim sahaya Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yardım elini uzattı ve sahayı bakıma aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, bakımsızlığa terk edilen ve sulanmadığı için sararan çim sahayı dün biçerek bakıma aldı. Kimsenin ilgilenmedi ve kaderi ile baş başa bırakılan tesislere el uzatan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kamuoyundan takdir topladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli Erzurumspor’un idman yaptığı çim sahayı eski haline döndürmek için yoğun bir çaba göstermeye başladı.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çim sahada başlattığı bakım çalışması Erzurumspor’a gönül verenleri mutlu ederken, taraftarlar, böyle bir girişimden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile personele teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.