Bölge Haber Girişi : 26 Ağustos 2010 14:31

GSİM personeli iftarda buluştu!..

GSİM personeli iftarda buluştu!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli dün akşam iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşan İl Müdürü Çintimar, Maneviyatı yüksek bir ayda iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluyuz" dedi.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli dün akşam iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşan İl Müdürü Çintimar, “Maneviyatı yüksek bir ayda iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluyuz” dedi.

Emirşeyh Kepabçısında düzenlenen iftar yemeğine Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürleri Şinasi Polat, Memduh Ceyhan, Bülent Tilkidöğen, Mustafa Buran, Personel Müdürü YusufKaraca ve kurumdaki tesis amirleri, birim amirleri ve personel katıldı.

Oldukça neşeli bir ortamda geçen yemekte konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 2011 UNIVERSIADE öncesinde yoğun ve tempolu bir şekilde geçen çalışmalarımız esnasında böylesi anlamlı bir iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutlu olduklarını söyledi.

Çintimar, “Maneviyatı yüksek, Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazanda iftar yemeğinde bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Çok güzel bir ortamda iftarımızı yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.