İlçeler Haber Girişi : 28 Nisan 2014 13:20

Güle sesleniş'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

Güle sesleniş'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi
Erzurum'un Pasinler ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesinin geleneksel olarak düzenlediği "Güle Sesleniş Na'at-ı Şerif" dinletisi büyük ilgiyle izlendi.
Erzurumajans-Erzurum'un Pasinler ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesinin geleneksel olarak düzenlediği "Güle Sesleniş Na'at-ı Şerif" dinletisi büyük ilgiyle izlendi.

Erzurum'un Pasinler ilçesi İmam Hatip Lisesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Güle Sesleniş Na'at-ı Şerif" dinletisi Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Programda Kuran-ı Kerim tilavetini okul öğrencilerinden Mustafa Sarıgül okudu.

Okul öğrencileri tarafından 144 hatim ve 20 milyon defa okunan selatu selamların duası yapıldı. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'i anlatan duygulu naatlar slayt eşliğinde okundu. Bu yıl ilk kez güle sesleniş programını Anadolu İmam Hatip Lisesi, Milli Egemenlik Okulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ortaklaşa düzenlediler. Milli Egemenlik İlk Okulu'nun ilahi korusu birbirinden eşsiz güzellikte okudukları eserlerle programı izlemeye gelen davetlilerin beğenisini kazandı.

İlçe Kültür Merkezinde düzenlenen "Güle Sesleniş Na'at-ı Şerif" programına Pasinler Belediye Başkan vekili Adem Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, İlçede bulunan ilköğretim ve ortaöğretim okulların müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.