Spor Haber Girişi : 01 Haziran 2013 13:59

Gümüşenek iddialı konuştu

Gümüşenek iddialı konuştu
Spor Toto 3. Ligde geçtiğimiz sezon şampiyonluk umutlarını son maçta kaybeden Erzurum Büyükşehir Belediyespor yeni sezona iddialı olarak hazırlanıyor.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Ligde geçtiğimiz sezon şampiyonluk umutlarını son maçta kaybeden Erzurum Büyükşehir Belediyespor yeni sezona iddialı olarak hazırlanıyor.

10 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü genel kurul ile yönetimde revizyon yapmaya hazırlanan mavi beyazlı yönetim, bu tarihe kadar Teknik direktör problemini çözmeyi amaçlıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Necdet Gümüşenek, şu anda 3-4 teknik direktör ile temas halinde olduklarını ve genel kurul öncesinde teknik direktör sorununu çözmüş olmayı planladıklarını söyledi.

Yönetim Kurulunun önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile bir araya gelerek gelecek sezonla ilgili planlarını yapacağını kaydeden Gümüşenek, "Futbolcu transferlerini de yeni hocamızla birlikte planlayacağız. Transfer komitesi gerekli çalışmaları yaptı. Ancak transferler hocamızın bilgisi dahilinde gerçekleşecek. Hedefimiz geçtiğimiz sezon kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl yakalamak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.