Medya Haber Girişi : 24 Temmuz 2013 18:55

Güncel TV ihalesi onaylandı

Güncel TV ihalesi onaylandı
Yerel (T3) Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesine katılan Rek Medya A.Ş'nin aldığı ihale RTÜK tarafından onaylandı.
Erzurumajans-Yerel (T3) Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesine katılan Rek Medya A.Ş'nin aldığı ihale RTÜK tarafından onaylandı. Güncel Medya Koordinatörü Recep Kapucu, yayın hazırlıklarına başladıklarını açıkladı.


Ankara'da 26 Haziran 2013 tarihinde yapılan Yerel (T3) Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesine katılan ve ihaleyi kazanan Rek Medya A.Ş'nin yayın hakkı Radyo Televizyon üst kurulu tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi.


Erzurum'un çok sesli ve çok renkli TV'sini kuracaklarını ifade eden Güncel Medya Koordinatörü Recep Kapucu, kuracakları televizyon kanalı ile marka olacaklarını ve sadece Erzurum'un değil Türkiye'nin televizyonu olacaklarını söyledi.



RTÜK'ün açmış olduğu ihaleyi almalarının özellikle bazı çevreleri oldukça rahatsız ettiğini ifade eden Kapucu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz birilerinin TV'si olmayacağız. Şehrin televizyonu olacağız. Türkiye'nin TV'si olacak. Güncel ismini markalaştırıp, Erzurum sınırları dışına taşıyacağız. Amacımız, çok sesli ve çok renkli bir televizyonu yayına geçirmek."



İhalenin onaylanması ile birlikte teknik altyapı çalışmalarına başladıklarını da açıklayan Güncel Medya Koordinatörü  Kapucu, " İhaleyi alır almaz çalışmalara başladık. Güncel TV yayınlarını Erzurum'un tüm ilçelerine ve köylerine ulaştırmayı planlıyoruz.  Yayıncılık alanında uzun yıllar çalışmış, deneyimli  gazeteci arkadaşlarımızın sürekli fikirlerini alıyoruz. kuracağımız televizyonda neler yapacağız, ne  tür programlara yer vereceğiz. arkadaşlarımızla bunları belirliyoruz" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • benden demesi 01 Ocak 1970 02:00

    Gazeteciler televizyonculuğa girerse pek iyi sonuç alamazsınız. Başarılar..

  • Yavuz Kavaz 01 Ocak 1970 02:00

    Memleketimize ve Milletimize Erzurum`umuza Hayırlı olsun