Kültür-Sanat Haber Girişi : 07 Ağustos 2012 21:30

Güreş camiası iftarda buluştu

Güreş camiası iftarda buluştu
Erzurum Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, güreş camiasını iftar sofrasında buluşturdu.
Erzurum Ajans-Erzurum Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, güreş camiasını iftar sofrasında buluşturdu.
Öğretmenevi’nde verilen iftar yemeğine katılım bir hayli yoğundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, eski bir güreşçi olan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, eski il temsilcisi Prof. Dr. Ali Eroğlu, Yolspor Güreş Sorumlusu Aslan Sertoğlu, Uluslarası Güreş Hakemleri Necip Fazıl Kishalı, Yusuf Sadri Kishalı ve çok sayıda antrenör ile güreşçi, idareci ve güreş hakemi katıldı.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda güreş camiasını iftar sofrasında buluşturdukları için mutlu olduklarını belirten Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.

YILDIZ ARTIK ULUSLAR ARASI GÜREŞ HAKEMİ

Geçtiğimiz ay İspanya’nın Barcelona kentinde yapılan uluslar arası güreş hakemliği sınavını başarı ile geçen Sebahattin Yıldız, Necip Fazıl Kishalı, Yusuf Sadri Kishalı ve Recep Gürsoy’un ardından Erzurum’un uluslar arası alanda dördüncü güreş hakemi oldu. Yıldız’ı iftar yemeğinde tebrik eden Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, genç güreş hakemine bir de hediye takdim etti. Sebahattin Yıldız, uluslar arası güreş hakemi olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da uluslar arası güreş hakemi olan Sebahattin Yıldız’ı kutladı. Çintimar, “Erzurum’un uluslar arası güreş hakemliğinde başarılı olmasının gururunu yaşıyoruz” dedi. Çintimar, iftar yemeğini organize eden Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu’na da teşekkür etti. Güreşçiler, iftar yemeğinin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kadir aca 01 Ocak 1970 02:00

    güreşcamiasına verdiğin emeklerden dolayı sonsuz teşekkürlrimi sunuyorum selami hocam senin yeğenin olduğum için çok gururluyum

  • GÖKHAN YERLİ 01 Ocak 1970 02:00

    TEBRİK EDERİM SEBAHATTİN HOCA SELAMİ HOCA İLHAMİ HOCA ZEKAİ BAŞKAN TÜRK GÜREŞİNİN GELİŞMESİ İÇİN BÜYÜK KATKILARI VARDIR ŞEHRİMİZ ADINA GURUR DUYDUK.