Spor Haber Girişi : 15 Kasım 2011 17:03

Hancı`ya milli davet

Hancı`ya milli davet
Gençlikspor’un Milli okçusu Hasan Basri Hancı’ya Milli davet geldi. Milli okçu, Çanakkale Gelibolu’da yapılacak olan Milli takım kampına davet edildi.
Erzurum Ajans-Gençlikspor’un Milli okçusu Hasan Basri Hancı’ya Milli davet geldi. Milli okçu, Çanakkale Gelibolu’da yapılacak olan Milli takım kampına davet edildi.

Erzurum Gençlik
spor’un Milli Okçusu Hasan Basri Hancı, Çanakkale yolculuğuna çıktı. Türkiye Okçuluk Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve 16-26 Kasım 2011 tarihlerinde Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yapılacak olan Okçuluk Milli Takım Kampına Erzurum Gençlikspor’dan Hasan Basri Hancı’da davet edildi. Milli okçu, bugün Çanakkale’ye giderken, Milli takımda başarılı olacağını söyledi. Antrenör Hikmet Dumanoğlu, Hasan Basri Hancı’ya milli davet çıkmasından duyduğu mutluluğu dile getirirken, kendisinin Milli takımda başarılı olacağına inandığını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da Erzurum’un Okçulukta artık Türkiye’nin en önde gelen illeri arasında geldiğini ifade ederek, hemen hemen her yaş grubundan milli takımlara Erzurumlu sporcuların çağrılmasından büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek Milli takım kampına çağrılan Hasan Basri Hancı’ya başarılar diledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.