Erzurum Haber Girişi : 08 Haziran 2012 15:15

Hapishanede moral gecesi

Hapishanede moral gecesi
Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, hükümlü ve tutukluların eğitim ve sosyalleşmesinin desteklenmesi amacına yönelik olarak Erzurum TRT Bölge Müdürlüğü tarafından konser ve tiyatro gösterisi düzenlendi.
Erzurum Ajans-Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, hükümlü ve tutukluların eğitim ve sosyalleşmesinin desteklenmesi amacına yönelik olarak Erzurum TRT Bölge Müdürlüğü tarafından konser ve tiyatro gösterisi düzenlendi.
Düzenlenen konserde hükümlü ve tutuklular gönüllerince eğlendi. Konserde TRT Sanatçıları Mehmet Çalmaşur ve Kenan Tuna'nın seslendirdiği birbirinden güzel türküler hükümlüleri kimi zaman hüzünlendirdi kimi zaman ise doyasıya coşturdu.
Programa Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Cumhuriyet Savcısı Ünal Bingül, Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Zeynel Uludüz. TRT Erzurum Bölge Müdür Yardımcısı Fikret Öztürk, İzleme Kurulu Üyeleri, Devlet Tiyatroları sanatçıları, Ceza İnfaz Kurumu Müdürleri ve diğer personelle çok sayıda hükümlü tutuklu katıldı.
Fıkralarla Türkiye Programında tüm Türkiye'yi güldüren, Erzurum'un mahalli sanatçısı Cumhur Seval'de (Teyo Pehlivan) programa katıldı. Cumhur Seval anlattığı fıkralarla ve sergilediği skeçlerle katılımcılara neşeli anlar yaşattı.
Program sonunda bir konuşma yapan Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, TRT sanatçılarına ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Apaçık, bu tür programların hükümlü ve tutukluların sosyalleşmeleri,normal hayata uyum sağlamalarına büyük katkılar sağladığını, hükümlü ve tutukluların bu tip etkinliklerle moral bulduğunu belirtti.
Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Cumhuriyet Savcısı Ünal Bingül ve Kurum Müdürü Zeynel Uludüz, katılımcılara birer plaket ve çicek takdiminde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.