Bölge Haber Girişi : 12 Şubat 2010 13:37

Hapisten kurtaramadı dolandırıldı!..

Hapisten kurtaramadı dolandırıldı!..
Erzurum'da cezaevindeki eşini kurtarmak isteyen kadın önce dolandırıldı sonra da zorla kapatıldığı evde alıkonuldu.

Erzurum Ajans-Erzurum’da cezaevindeki eşini kurtarmak isteyen kadın önce dolandırıldı sonra da zorla kapatıldığı evde alıkonuldu.
Bir suçtan dolayı yaklaşık iki yıldır cezaevinde bulunan eşini kurtarmak isteyen G.K. isimli kadın önce dolandırıldı sonra da zorla kapatıldığı evde alıkonuldu. Kapatıldığı evden kaçarak kurtulan G.K. polise sığındı.
G.K., polise verdiği ifadesinde eşinin iki yıldır cezaevinde bulunduğunu belirterek, “Daha önceden tanımadığım H.A. isimli şahıs beni telefonla arayarak 15 bin TL karşılığında eşimi cezaevinden çıkarabileceğini söyledi. Bunun üzerine ben de parayı temin ederek H.A.’yı aradım. H.A., göndereceği bir kişiye parayı teslim etmemi istedi. Ben de inanarak gelen kişiye parayı verdim. Daha sonra geçen sürede eşim cezaevinden çıkmayınca ben H.A.’yı telefonla aradım. O da kendisinin Ankara’da olduğunu, işin olmadığını ve Ankara’ya gelmemi isteyerek, orada parayı geri iade edeceğini söyledi. Bunun üzerine Ankara’ya gittim. Ankara’da zorla beni bir eve kapattılar. Uzun zaman evde esir kaldım. Bunların alkollü olmasını fırsat bilerek evden kaçabildim. Polise sığındım” dedi.
Olay üzerine polis, kadını dolandırdıkları ve alkoydukları ileri sürülen şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.