Bölge Haber Girişi : 12 Şubat 2010 11:42

Erzurumspor İzmir'de doğuyor:Dadaşspor!..

Erzurumspor İzmir'de doğuyor:Dadaşspor!..
İzmir’de 2.lig 2.grupta top koşturan Dadaşspor, özellikle bu sezon başarılı performansıyla gurbetteki Erzurumluların gururu oldu.

Erzurum Ajans-İzmir’de 2.lig 2.grupta top koşturan Dadaşspor, özellikle bu sezon başarılı performansıyla gurbetteki Erzurumluların gururu oldu. Geçtiğimiz hafta rakip takım Mavişehir Sporu tesislerinde ağırlayan Dadaşspor rakip takımın 3 golüne 3 golle cevap vererek 1 puanı hanesine yazdırdı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada 3-3 berabere kalan Dadaşspor, önümüzdeki haftalarda oynanacak maçlar için oldukça iddialı. Dadaşspor haftaya oynayacağı Fikri Altayspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. //DADAŞSPOR’UN KADROSUNDA 32 FUTBOLCU BULUNUYOR.. Her hafta sahada başarılı performansıyla İzmir’de dikkatleri üzerine çeken Dadaşspor, kadrosunda 32 futbolcu bulunduruyor. Kulüp Başkanlığını Erzurumlu İşadamı Zakir Salmanoğlu yapıyor. Dadaşspor kulübü hakkında bilgi veren Dadaşspor 2. Başkanı Salih Atıcı Erzurumspor’un küme düşmesinin de kendilerini oldukça üzdüğünü ifade etti. Atıcı, “Erzurumspor’un küme düşmesine çok üzüldük, takım bu kadar sahipsiz kalmamalıydı. Erzurumspor Erzurum’un markasıydı. İstesinler 5 futbolcu göndereyim, yeter ki Erzurumspor kurtulsun.” dedi. Başkan Yardımcısı olan Salih Atıcı, Dadaşspor takımıyla ilgili bilgiler vererek, İzmir’deki Erzurumlulara; takımın maçlarına gelmeleri ve Dadaşspor’a destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.