Bölge Haber Girişi : 23 Haziran 2011 12:38

Hastalarını doğal yollarla tedavi ediyor!..

Hastalarını doğal yollarla tedavi ediyor!..
Erzurum Oltu Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekimlik yapan 23 yıllık doktor Dr. İbrahim Ekinci, yurt içi ve dışından gelen hastaları doğal yollarla tedavi ediyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Oltu Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekimlik yapan 23 yıllık doktor Dr. İbrahim Ekinci, yurt içi ve dışından gelen hastaları doğal yollarla tedavi ediyor.

Dünyada gelişmiş ülkelerde yaygınlaşan doğal tedavilerle hastalarını tedavi eden Dr. İbrahim Ekinci, doğal bitkisel tedavi, manüel tedavi, tıbbi masaj, tıbbi sülük tedavi gibi tedaviler düzenlediğini söyledi. Hiçbir yan etkisi olmayan bu doğal tedavilerle iyi sonuçlar aldıklarını kaydeden Dr. Ekinci, bu tür tedavilerin kimyasal ilaçlar gibi organizmayı zehirlemediğini ifade etti. Acı kavunun sinüzite, ballı sarımsağın koroner arter tıkanıklığına iyi geldiğini dile getiren Dr. Ekinci, "Tıbbi masaj bel

fıtığına, Sülük damar tıkanıklığına ve nöropatilere ne kadar iyi geldiğini defalarca gördüm. Bu nedenle tüm hekim arkadaşlara bu konuda ön yargılı olmamalarını bu gibi doğal tedaviler üzerine biraz eğilmelerini tavsiye ederim" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.