Bölge Haber Girişi : 17 Mayıs 2011 17:34

HAYTAP Erzurum temsilciliği açıldı!..

HAYTAP Erzurum temsilciliği açıldı!..
Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Erzurum Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı.
Erzurum Ajans-Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Erzurum Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Yurttaşlar İşhanı'ndaki temsilcilik hizmet binasının açılış törenine AKParti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı ile değer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan HAYTAPBaşkan Yardımcısı Nesrin Çıtırık, ülke genelinde 19 dernekte 80 temsilciliklerinin bulunduğunu belirterek, Türkiye'nin her yerinde hayvan hakları için çalıştıklarını söyledi. Türkiye'de 7-8 yıl öncesine nazaran hayvan hakları konusunda insanların daha duyarlı davrandıklarını ifade edin Çıtırık, ''Hiç kimse artık yaralı bir hayvan görünce arkasını dönüp gitmiyor''dedi.

Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı ise temsilciliğin Erzurum'a hayırlı olmasını dileyerek, Valilik olarak ellerinden gelen desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Ardından, AKParti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ve Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı tarafından temsilciliğin açılışı yapıldı. Bu arada açılış sonrasında AKParti Milletvekili Çığlık, hayvanların yaşam haklarını koruma taahhütnamesini imzaladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.