Erzurum Haber Girişi : 04 Haziran 2015 18:57

HDP mitinginin ardından AK Parti irtibat bürosuna taşlı saldırı

HDP mitinginin ardından AK Parti irtibat bürosuna taşlı saldırı
HDP'nin Erzurum mitinginin ardından çıkan olaylarda bir grup, AK Parti Yakutiye İlçe Başkanlığının irtibat bürosuna taş ve sopalarla saldırdı.
Erzurumajans-İstasyon Meydanı'ndaki mitingin ardından Mahallebaşı semtindeki seçim irtibat bürosuna gelen grup, parti binasından içeriye girdi.

İrtibat bürosunun kapı ve camlarını kırıp, eşyaya zarar veren gruptakilerden bazıları, polisin TOMA ile su ve biber gazıyla müdahalesi sonucu ara sokaklara kaçtı bir grup da HDP İl Başkanlığı binasına çıktı. İnşaat halindeki binadan polisin üzerine tuğla atan grup, taş ve sopalarla saldırdı. Ekipler, gruba TOMA ile müdahalede bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MALİ 01 Ocak 1970 02:00

    13 yıldır gerginlik şiddetve kutuplaşma politikası ile omurgasıs bir parti olan AKE PE kendine daim bir taraf bulmak için uyguladığı gerginliğin sonuçlarıdır.hdp gerginliği sebep değil sonuç ların başlangıçlarından biri de olabilir.rte ve akepe bu kutuplaşma politikası ile artık kardeş kardeşle konuşamaz hale getirdi.yandaşlarını rant ile zenginleştirirken başkalarını yok saydı.emekli,işçi,memur,esnaf,köylü nün hali ortada kamu kadroları bile tarihte hiçgörülmediği kadar taraftar ve parti üyeleri ile talan ediyor.bunların memleket diye bir derdi yok BUNLARIN TAPTIĞI BENİM AYAKLARIMIN ALTINDADIR.

  • BLEDAHAN 01 Ocak 1970 02:00

    Adınız Soyadınız sen ne kullanıyorsan söyle bizde kullanalım osloda haburda bölücülerle kol kola olan akp mi tokat vuracak güldürme adamı 7 haziranda bu millet inşallah tokatı size vuracak sizee fitnenin başına vuracak kimin hain planları varsa başına dolansın inşallah

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    erzurum bölücülere gereken cevabı 7 haziranda verecek. AK PARTİ eze eze seçimin tek galibi olacak. Bölücüler barajın altında ezilecek. İNŞALLAH!

  • doğubey 01 Ocak 1970 02:00

    Olayların böyle olacağını bile bile bu mitinge izin verenler amaçlarına ulaşmıştır.