Erzurum Haber Girişi : 09 Ekim 2021 13:23

Hedef Hollanda!

Hedef Hollanda!
Ay-yıldızlı takımımız Hollanda'da yapılacak olan olimpiyat elemelerine hak kazandı.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / 2022 Olimpiyatları ön eleme Karışık Çiftler Curling Müsabakalarında Uğur Can Karagöz ve Dilşat Yıldız çifti Portekiz engeli de aşarak Hollanda’da yapılacak olan olimpiyat elemelerine katılmaya hak kazandı.
 

Türkiye Curlingte tarihi bir başarıya daha imza atmanın gururunu yaşıyor. Prof. Dr. Kenan Şebin yönetimindeki  Curling Federasyonu Uğur Can Karagöz-Dilşat Yıldız ikilisinin zaferiyle gururlandı.

 

Dünya Curling Federasyonu tarafından 2022 Pekin Kış Olimpiyatları öncesinde Erzurum’da düzenlenen ve Türkiye Curling Federasyonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen olimpiyat ön eleme Karışık Çiftler Curling Şampiyonası’nda Uğur Can Karagöz ile Dilşat Yıldız ikilisinden oluşan Karışık Çiftler Curling Milli Takımımız dün oynadığı Portekiz müsabakasını 8-7 kazanarak adını olimpiyat elemeleri finallerine yazdırdı.

 

Erzurum GSİM Milli Piyango Curling Salonu’nda yapılan karşılaşmayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin ile yönetim kurulu da izledi.

 

Uğur Can Karagöz-Dilşat Yıldız ikilisi tebrikleri kabul etti. Türkiye Mili Olimpiyat Komitesi (TMOK) da resmi Twitter hesabından büyük başarıyı paylaştı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.