Bölge Haber Girişi : 17 Mayıs 2011 18:15

GEM'in pehlivanları madalyaları topladı!..

GEM'in pehlivanları madalyaları topladı!..
Sivas'ta yapılan 14-15 Yaş Minikler Serbest Güreş Grup Şampiyonası'nda Erzurum Güreş Eğitim Merkezi (GEM) ve Erzurum Yolspor madalyaları topladı. Erzurumlu minik pehlivanlar dört birincilikle Erzurum'a döndü.

Erzurum Ajans-Sivas’ta yapılan 14-15 Yaş Minikler Serbest Güreş Grup Şampiyonası’nda Erzurum Güreş Eğitim Merkezi (GEM) ve Erzurum Yolspor madalyaları topladı. Erzurumlu minik pehlivanlar dört birincilikle Erzurum’a döndü.

Türkiye Güreş Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve 13-15 Mayıs 2011 tarihlerinde Sivas’ta yapılan 14-15 Yaş Grubu Minikler Güreş Grup Birinciliği müsabakalarına Erzurum GEM ve Yolspor damgasını vurdu. 48 ilden 600 dolayında pehlivanın katıldığı müsabakalarda Erzurum dört birincilik, iki ikincilik ve iki de üçüncülük derecesi olmak üzere toplam sekiz madalya ile döndü. Kafile başkanlığını Aslan Sertoğlu’nun yaptığı antrenör olarak da Abdul Celil Köseoğlu, Selçuk Baysal ve Erol Altınışık’ın görev aldığı kafilede Erzurum 24 sporcu ile müsabakalara iştirak etti.

Yapılan müsabakalar sonunda ferdi olarak Güreş Eğitim Merkezi(GEM)’nden 32 kiloda Halit Fırıncı, 38 kiloda Rıdvan Özbey, 42 kiloda Erzurum Yolspor’dan M. Lütfü Küçükyıldırım ve 85 kiloda GEM’den E. Dursun Turan birinciliği kazanarak altın madalya aldılar.

32 kiloda Yolspor’dan Bülent Deveci ile 47 kiloda GEM’den Miraç Kartal ikinciliği elde ettiler. Şampiyonada GEM’den 35 kiloda Ö.Faruk Akyol, ile 66 Kiloda Uğur Özdemir üçüncülüğü elde ettiler.

Oldukça çekişmeli maçlarından ardından Erzurum takım halinde 75 puanla birinciliği kazanırken, en yakın rakibi Kahramanmaraş’a da 10 puan fark attı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.