Spor Haber Girişi : 16 Haziran 2013 21:15

Hentbol seçmeleri yapıldı

Hentbol seçmeleri yapıldı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından GAP Yaz Spor Oyunları hentbolda GAP takımı seçmesi yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından GAP Yaz Spor Oyunları hentbolda GAP takımı seçmesi yapıldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü GAP Yaz Spor Oyunları'nda iddialı olduğu dallardan biri olan Hentbolda GAP takımını oluşturmak için kolları sıvarken, seçmeler yaptı. Palandöken Spor Salonu'nda yapılan Hentbol GAP takımı seçmesinde Antrenör Orhan Aksoy yönetimindeki takımla, Antrenör Samet Tahtacı yönetimindeki takım karşı karşıya geldi.

Masa hakemliğini Ömür Öztemir'in yaptığı maçı Hentbol İl Temsilcisi Ali Erzurumluoğlu yönetti. Hentbol GAP takımını oluşturma seçme maçında Orhan Aksoy yönetimindeki takım karşılaşmayı 19-8 kazandı.

Bu yıl Mardin'de yapılacak ve 2 Temmuz'da start alacak olan GAP Yaz Spor Oyunları'nda Erzurum'u temsil edecek olan hentbol takımında hangi sporcuların yer alacağına Hentbol İl Temsilcisi Ali Erzurumluoğlu karar verecek.

Erzurumluoğlu, "Biz Erzurum'da GAP takımını oluşturmak için bir seçme yaptık. Mevcut yaş gruplarında bulunan hentbolcularımızın son durumunu bir görelim dedik ve bunun için seçme yaptık. Hafta içinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze GAP Spor oyunlarına gidecek olan hentbolcularımızın isimlerini bildireceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.