Eğitim Haber Girişi : 14 Haziran 2012 19:30

Hikmet Koçak yeniden seçildi

Hikmet Koçak yeniden seçildi
Atatürk Üniversitesi’nde bugün yapılan Rektörlük seçimleri sonuçlandı. Rektör Hikmet Koçak, kullanılan toplam Bin 256 oyun 779’unu, diğer aday Prof.Dr. Ömer Selim Yıldırım ise 427’sini aldı.
Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi’nin akademik kadroları 16. rektörü seçmek üzere sandık başına gitti. Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım rektör adayı olarak katıldığı seçimler Kültür Merkezi’nde saat 09.00’da başladı. Rektör Hikmet Koçak’ın konuşmasıyla başlayan seçimlerde, üç sandıkta toplam bin 256 akademisyen rektör adayları için oy kullandı.

Sandık Kurulu Üyeliklerini Prof. Dr. Ahmet Berhan Yılmaz, Doç. Dr. Mustafa Sözbilir ve Yrd. Doç. Dr. Recai Kızıltunç ‘un yaptığı seçim sonucu Hikmet Koçak 779, diğer aday Ömer Selim Yıldırım ise 427 oy aldı. Sandıklardan 14 geçersiz, 28 adet de boş oy çıktı. Prof. Dr. Koçak, “Atatürk Üniversitesi’nde her zaman kardeşliğin ön planda olduğunu, bu güzel geleneğin devam edeceğini” söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.