Spor Haber Girişi : 30 Kasım 2013 18:48

Hız tutkunları Avrupa'da tutulamıyor

Hız tutkunları Avrupa'da tutulamıyor
Çek Cumhuriyeti'nde yapılan Danubia Series Yarışlarında başarılı bir performans sergileyen Erzurumlu Milli Short trackçılar Hazar Karagöl ve Burak Akar madalya alma gururu yaşadı.
Erzurumajans-Çek Cumhuriyeti'nde yapılan Danubia Series Yarışlarında başarılı bir performans sergileyen Erzurumlu Milli Short trackçılar Hazar Karagöl ve Burak Akar madalya alma gururu yaşadı.

Erzurumlu short trackçıların Avrupa'daki başarısı tüm hızıyla sürüyor. Antrenör Zeynep Erkılıç yönetiminde Avrupa'da tutulamayan sporcular, şimdi de Çek Cumhuriyeti'nden madalya getirmenin gururunu yaşıyor. Antrenör Zeynep Erkılıç'ın öğrencilerinden Hazar Karagöl, 777 metre ve 2 bin 500 metre yarışlarında üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Yine Erzurumlu sporculardan Burak Akar ise 1000 metre yarışlarında üçüncü olma sevinci yaşadı. Erzurumlu short trackçıların Avrupa'dan madalya ile dönmesi sporseverler arasında büyük bir sevinç yaşattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.