Bölge Haber Girişi : 10 Şubat 2011 12:41

Hız tutkurları Rusya'ya uçuyor!..

Hız tutkurları Rusya'ya uçuyor!..
25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda başarılı bir yarış çıkartan Short Trackçılar, Rusya'da yapılacak yarışlarda Türkiye'yi temsil edecek.

Erzurum Ajans-25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda başarılı bir yarış çıkartan Short Trackçılar, Rusya’da yapılacak yarışlarda Türkiye’yi temsil edecek.

27 Ocak - 6 Şubat günleri arasında yapılan Erzurum 2011 Winter Üniversiade’de başarılı bir yarış çıkartarak tribünlerden alkış alan Short Trackçılar, bu kez Rusya’nın başkenti Moskova’da piste çıkıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar tarafından kurulan ve tamamı Erzurumlu sporculardan kurulan antrenör Wang Xumei yönetimindeki Short Track Milli Takımı, haftasonu Moskova’da yapılacak şampiyonada Türkiye’yi ve Erzurum’u temsil edecek.

KAN KARDEŞLER KADRODA

Antrenör Wang Xumei, hedeflerinin Polonya’da yapılan yarışların ardından Rusya’da yapılacak yarışlardan da dereceyle Erzurum’a dönmek olduğunu söyledi. Moskova’daki yarışlar öncesinde İstanbul’a ardından da Moskova’ya uçacak olan Short Track Milli takımında Duygu ve Burcu Kan kardeşler de yer alacak. Ayrıca kafilede Serdar İltir, Selim ve Mükerrem Top gibi isimlerde yer alacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.