Spor Haber Girişi : 05 Mart 2012 16:55

Hokeyciler yine hükmen galip

Hokeyciler yine hükmen galip
Buz Hokeyi Süper Ligi Erkekler, 2011-2012 sezonun onuncu hafta müsabakasında Truva Paten Spor Kulübü, Erzurum Gençlik Spor Kulübü ile oynayacağı maça çıkmayınca hükmen yenik sayıldı.
Erzurum Ajans-Buz Hokeyi Süper Ligi Erkekler, 2011-2012 sezonun onuncu hafta müsabakasında Truva Paten Spor Kulübü, Erzurum Gençlik Spor Kulübü ile oynayacağı maça çıkmayınca hükmen yenik sayıldı.
3 bin kişilik Buz Arena'da Erzurum Gençlik Spor Kulübü ile yapacağı karşılaşmaya çıkmayan, Truva Paten Spor Kulübü 5-0 hükmen mağlup sayıldı. Gençlik Spor Kulüp Başkanı Memduh Ceyhan, rakip takımın maça çıkmamasının nedenini, play-off maçlarına katılmamalarına bağladıklarını söyledi.
C
eyhan, şunları kaydetti: "Gönül rakibin sahaya çıkmasını isterdi. Ancak müsabakanın skoru ne olursa olsun play-off maçlarına katılamayacaklarını bildikleri için Erzurum'a gelmediklerini düşünüyorum. Play-off maçlarına katılacak dört takım belli. İzmir'de yapılacak olan play-off müsabakalarına katılacak takımlar ise Erzurum Gençlik Spor Kulübü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Kulübü, Başkent Yıldızları Spor Kulübü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.