Spor Haber Girişi : 05 Mart 2012 16:52

Özel sporculara ödül

Özel sporculara ödül
Erzurum yine büyük bir organizasyonu başarı ile bitirmenin gururunu yaşıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum yine büyük bir organizasyonu başarı ile bitirmenin gururunu yaşıyor. Erzurum'da yapılan 6. Özel Sporcular Dünya Kayak Şampiyonası ödül töreni ile sona erdi. Kapanış töreninde ödül alan sporcular büyük bir mutluluk yaşadı.
Yakutiye Medresesi önünde düzenlenen törene, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Şinasi Polat, İdari İşler Şebe Müdürü Memduh Ceyhan, Spor Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş, Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu Avrupa Başkanı Geoff Smedley ile sporcular katıldı.
Törende Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Korkut, Sağlık İl Müdürü Serhat Vançelik, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Gümüş ve Smedley ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Tesisler Şube Müdürü Şinasi Palat ile diğer davetliler dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.
Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş, Erzurum’da yapılan 6. Özel Sporcular Dünya Kayak Şampiyonasına Türkiye olarak ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, özel sporcular adına özel bir şampiyonayı başarı ile yapıp bitirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Şinasi Polat, “Erzurum olarak yine büyük bir organizasyonu başarı ile bitirmenin gururu içerisindeyiz, ilimizde yarışan tüm sporcuları kutluyoruz. Hepsini birer şampiyon olarak görüyoruz” dedi.
M
adalya kazanan özel sporcular ise sevinç çığlıkları atarken, Erzurum’da yarışmaktan büyük bir keyif aldıklarını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adım 01 Ocak 1970 02:00

    yorum yaptım