Bölge Haber Girişi : 25 Ağustos 2011 21:11

Horasan SYDV'den 100 TL Ramazan yardımı!..

Horasan SYDV'den 100 TL Ramazan yardımı!..
Horasan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Horasan ilçe merkezi ve köylerde yaşayan yardıma muhtaç 600 aileye toplam 100 bin TL nakti yardımda bulunuldu.

Erzurum Ajans-Horasan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Horasan ilçe merkezi ve köylerde yaşayan yardıma muhtaç 600 aileye toplam 100 bin TL nakti yardımda bulunuldu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca durumları yerlerinde incelenerek, kayıt altına alınan 600 yardıma muhtaç aileye SYDV Ramazan bayramı öncesinde 150 ve 200 TL olmak üzere nakdi yardım yapıldı

ilçe merkezi ve köylerde oturan toplam 6 yüz aileye 100 bin YTL nakdi yardımında bulunduklarını belirten SYDV Ayhan Güler, “Yardımlar şahısların kendilerine teslim şeklinde yapılıyor. İlçe merkezinde SYDV ye kayıtlı 200 aileden her birine 200 TL, ilçe merkezine bağlı bulunan köylerde kayırt altına alınan 400 aileye ise aile başına 150 TL olmak üzere toplam 100 bin TL Bayram Yardımında bulunuldu” dedi.

Kaymakamlığımız yardıma muhtaç ailelerin bayram öncesi mutlu edilmesi bayram ihtiyaçlarını giderebilmeleri açısından bayram öncesi yardımların yapıldığını belirten Güler, yardıma muhtaç ailelere yönelik yardım çalışmalarının sürekli olarak devam ettiğinin altını çizdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.