Ekonomi Haber Girişi : 10 Mart 2017 21:45

İhracatçı firmalar için dış ticaret seminerleri düzenlenecek

İhracatçı firmalar için dış ticaret seminerleri düzenlenecek
Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde, Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle, Erzincan, Bingöl ve Elazığ'da Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" düzenlenecek.
Erzurumajans-Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde, Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle, Erzincan, Bingöl ve Elazığ'da Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" düzenlenecek.

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'nden (DAİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğu Anadolu İhracatçı Birliği ve Ticaret ve Sanayi Odaları ev sahipliğinde Erzincan, Bingöl ve Elazığ'da seminer gerçekleştirilecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal ŞENGEL seminerlerde, ihracatta sağlanan devlet yardımları, pazara giriş engelleri ve çözüm yolları, Ülke Masaları, Rusya-İran pazarına ihraç imkanları ve iş dünyası için ticari bilgiye erişim konularının işleneceğini bildirerek bu seminerlerin ihracatçı firmalar için büyük önem taşıdığını ve ihracatçının ihtiyaç duyduğu konular hakkında yeni düzenlemeler ve işleyişleri hakkında, Ekonomi Bakanlığı yetkilileri tarafından bilgilendirileceğini aktardı.

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tüm üyelerine açık olan seminerlerin tarihleri şöyle:

14 Mart 2017 Salı/ Erzincan Grand Simay Hotel
15 Mart 2017 Çarşamba / Bingöl Berti Hotel
16 Mart 2017 Perşembe / Elazığ Double Tree By Hilton Otel
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.