Spor Haber Girişi : 16 Aralık 2011 12:15

İki Başkandan örnek davranış

İki Başkandan örnek davranış
İki federasyon başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Fahrettin Kandemir ve Fatih Çintimar, Erzurum`da yaşanan çirkin olayları kınayarak dostluk mesajları verdiler.
Erzurum Ajans-İki federasyon başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Fahrettin Kandemir ve Fatih Çintimar, Erzurum`da yaşanan çirkin olayları kınayarak dostluk mesajları verdiler.

Erzurum`da oynanan Erzurum Gençlikspor ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Hokeyi Süper Ligi`nde maç esnasında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma yarıda kalmış, iki takım sporcuları da istenmeyen davranışlar sergilemişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor`lu iki buz hokeycinin sedye ile sahadan çıkarılmasıyla mavi beyazlılar maça çıkamayacaklarını söyleyince karşılaşmanın hakemi de maçı yarıda bırakmıştı. Görüntülerin televizyon kanallarında yayınlanmasıyla olay tüm Türkiye`nin gündemine
oturmuştu.

İKİ BAŞKAN BİR ARADA

Geçtiğimiz günlerde Erzurum Gençlikspor kulübü sporcuları yaşanan olaylardan dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor camiasından özür dilemesinin ardından olay yumuşamıştı. Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı aynı zamanda Erzurum Gençlik Spor`un da kulüp başkanlığını yapan Fatih Çintimar`ın önceki gün Buz Pateni Federasyonu başkanı aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün Başkanı Fahrettin Kandemir ile bir araya gelerek arzu edilen birliktelik görüntüsünü sergilediler.

BUZ SPORUNUN DEĞER KAZANMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İki federasyon başkanı aynı zamanda kulüp başkanı olan Kandemir ve Çintimar yıllardır buz sporu için birlikte çalıştıklarını ve Erzurum`da yaşanan çirkin hadisenin Kocaeli ve Erzurum dostluğuna asla zarar vermeyeceğini belirterek,maç içerisinde ani gelişen bir olay meydana gelmiştir. Olay sonrası iki takım sporcuları da üzgün olduklarını dile getirdi. Maçı kimin kazanıp kazanmaması önemli değil. Biz bu karşılaşmaları Türkiye`de Buz sporunun değer kazanması için yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte bir daha
b
öyle talihsiz olayların yaşanmamasını diliyoruz" dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.