Spor Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

İlhan Mansız yeşil sahalara geri döndü!

İlhan Mansız yeşil sahalara geri döndü!
Erzurum'da Avrupa Şampiyonası artistik buz pateni kamp hazırlıklarını sürdüren eski milli futbolcu İlhan Mansız, uzun süreden sonra yeşil sahalara geri dönerek bu kez hakemlik yaptı.
Erzurumajans-Erzurum'da Avrupa Şampiyonası artistik buz pateni kamp hazırlıklarını rnsürdüren eski milli futbolcu İlhan Mansız, uzun süreden sonra yeşil rnsahalara geri dönerek bu kez hakemlik yaptı.

Avrupa Şampiyonası rnartistik buz pateni hazırlıklarını partneri Olga Bestandigova ile rnbirlikte Erzurum'da sürdüren eski milli futbolcu İlhan Mansız, Short rnTrack ve Artistik Buz Pateni sporcuları arasında oynanan futbol maçında rnhakemlik yaptı. Uzun süre aradan sonra yeşil sahalara geri dönen ve bu rnkez futbol oynamak yerine hakemlik yapan yıldız futbolcu İlhan Mansız, rnfutbol maçında yaptığı hakemlik ile seyircilerden tam not aldı. rnErzurum'da kamp çalışmalarını sürdüren Short Track Milli Takımı ve rnArtistik Buz Pateni Milli Takımı patencileri arasında oynanan futbol rnmüsabakası keyifli bir ortamda geçerken, eski milli futbolcu İlhan rnMansız, zaman zaman topun ayağına gelmesiyle maça katıldı.

Öte rnyandan, maç sırasında üzerindeki tişörtü çıkaran İlhan Mansız'ın rngöğsünün sağ tarafına yıllar önce yaptırdığı kartal dövmesi gözlerden rnkaçmadı. 2001-2002 sezonunda Samsunspor'dan Beşiktaş'a transfer olan ve rnuzun süre siyah-beyazlı takımda top koşturan eski milli futbolcunun rngöğsündeki kartal dövmesini sildirmediği ve uzun yıllardır Beşiktaş'ın rnsimgesi olan kartalı taşıdığı gözlendi. Short Track Milli Takımı ve rnArtistik Buz Pateni Milli Takımı arasında oynanan ve hakemliğini İlhan rnMansız'ın yaptığı futbol maçını Short Track Milli Takımı 7-4 kazandı.

rn Maç sonrası açıklamalarda bulunan Mansız, uzun aradan sonra yeşil rnsahalarda ilk kez ter attığını söyledi. Mansız, "Bugün buz pateni kamp rnçalışmalarından geriye kalan boş zamanımızı futbol maçı yaparak rndeğerlendirmek istedik. Erzurum'da kamp yapan milli takım sporcuları ilern futbol maçı yaptık ve buzcular, yeşil sahada ter attılar" dedi.

rnAvrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren İlhan Mansız, Erzurum'da rnyüksek rakım ve güzel pistlerden yararlanarak şampiyonaya partneri ile rnbirlikte iddialı hazırlandıklarını söyledi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.