Bölge Haber Girişi : 15 Ocak 2011 15:10

İranlı tırnakçılar tutuklandı!..

İranlı tırnakçılar tutuklandı!..
Tokat ile birlikte 6 ilde el çabukluğu marifetiyle para çaldığı ileri sürülen İran uyruklu biri kadın 2 kişi tutuklandı.

Erzurum Ajans-Tokat ile birlikte 6 ilde el çabukluğu marifetiyle para çaldığı ileri sürülen İran uyruklu biri kadın 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Tokat'ta bir banka şubesinde çalışan R.G.'nin 2 bin 300 ABD dolarının el çabukluğu marifetiyle faili meçhul şahıs ve şahıslarca çalınması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü'nce çalışma yapıldı. Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışma yapan Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıları Sivas'ta yakaladı. Yakalanan H.H., G.H. ve M.A. isimli şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada, 8 bin 200 euro, 575 ABD doları, 1 milyon 89

riyal, bin 50 dinar, bin Endonezya parası ve 465 TL para, çok miktarda elektronik eşya ve peruk ele geçirildi. Ayrıca şüpheli şahısların Batman'da 10 bin euro, Gaziantep'te 550 TL, Erzurum'da 3 bin 500 Amerikan doları çaldıkları, Erzincan ve Bayburt'ta el çabukluğu marifetiyle hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edildi. Tokat Adliyesi'ne sevk edilen zanlıdan H.H. ve G.H. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Tokat T Tipi Cezaevi'ne gönderilirken, M.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.