Ekonomi Haber Girişi : 26 Şubat 2013 14:20

Isı yalıtımında Wallmerk farkı

Isı yalıtımında Wallmerk farkı
Wallmerk Yapı Kimyasalları yöneticileri yalıtım bilincinin artırılmasına yönelik sürdürdüğü seminerler kapsamında Doğu Anadolu Bölge Bayileriyle Erzurum'da bir araya geldi. Seminerde ısı yalıtımının faydaları anlatılarak, ürün tanıtımları yapıldı.
Erzurumajans-Ramazan Karataş'ın haberi-Wallmerk Yapı Kimyasalları yöneticileri yalıtım bilincinin artırılmasına yönelik sürdürdüğü seminerler kapsamında Doğu Anadolu Bölge Bayileriyle Erzurum'da bir araya geldi. Seminerde ısı yalıtımının faydaları anlatılarak, ürün tanıtımları yapıldı.

Beton ve harç katkıları, onarım, güçlendirme ve Isı yalıtım sistemleri gibi bir çok alanda hizmet veren Wallmerk Yapı Kimyasalları, yeni ürünleri ve hizmet kalitesiyle Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir tarafında da adından söz ettiriyor. Wallmerk Yapı Kimyasalları yöneticileri ısı yalıtım sistemleri ve yeni ürünlerinin tanıtımı için hafta sonu Polat Renaissance Otel'de bölge bayileriyle bir araya geldi.

Polat Renaissance Otel de gerçekleştirilen seminere  Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş  Genel Müdürü Alper Özer, Bölge Müdürü Yusuf Temir, Özel Ürünler ve Projeler Müdürümüz Muhsin Pala, Tanıtım Sorumlusu Tuncel Yıldırım, Teknik Destek Sorumlusu Mustafa Atabay, Doğu Anadolu Bölge Distribütörü Kahvecioğlu İnşaat yetkilileri ve Efor İnşat yetkilileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Özel Ürünler ve Projeler Müdürü Muhsin Pala tarafından verilen seminere katılan misafirlere ürün tanıtımları,ısı ve su yalıtımlarıyla ilgili bilgiler aktarıldı. Isı yalıtımının küf ve nem kaynaklı hastalıkları önlediğini, ekonomik kazanç sağladığını ve binaların ömrünü uzattığını söyleyen Pala, dünyada enerji tüketiminin yüzde 40'ının konutlarda gerçekleştiğini belirtti. Türkiye'de yalıtımın artık zorunlu hale geldiğini de ifade eden Pala,  Bu konuda tüm bayilerimize ve müşterilerimize gereken desteği vereceklerini söyledi.

Firma hakkında bilgiler veren  Wallmerk Yapı Kimyasalları A.ş  Genel Müdürü Alper ÖZER ise, yapı kimyasalları ve çeşitli yapı malzemeleri üzerine Ar-Ge çalışmaları yürüten firmanın, ticari ürün üretimi ve pazarlanması konusunda Türkiye'de yatırım yapma kararı almasının ardından ana üretim tesisi için Polatlı Organize Sanayi Bölgesini seçtiğini belirtti. Yaklaşık beş yıla yakın bir süredir hizmete sunulan Wallmerk Yapı Kimyasalları A.Ş. ürünlerinin her geçen yıl Türkiye ve yurtdışında talep edildiğini de ifade eden Özer firmanın her geçen gün Pazar payını artırdığını da sözlerine ekledi.

Özer, Wallmerk hakkında şu bilgileri verdi;

TÜKETİCİ BİLİNCİ VE EĞİTİMİNE ÖNEM VERİYORUZ


Wallmerk olarak uzun vadeli tüketici memnuniyeti ve refahı yaklaşımıyla üretimimizi sürdürmekteyiz. Bu memnuniyeti sağlarken toplumsal öncelikleri de göz önünde bulundurmaktayız. Gerek Ar-Ge çalışmalarımızda gerekse üretim faaliyetlerimizde sadece şirket menfaatleri değil, tüketici, çevre ve ülke ekonomisi odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Wallmerk olarak önem verdiğimiz konulardan biri de yapı kimyasallarının doğru yerlerde  doğru uygulanmasını sağlamak. Bu nedenle satışı yapanın, uygulayanın ve son kullanıcının bilinçlendirilmesine yönelik olarak seminer ve eğitim çalışmaları düzenliyoruz.

Ürünlerimizin satışını  yapan şahıs ve kuruluşların ürünlerimiz konusunda bilinçlendirilmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Çünkü doğru ürünün doğru yerde kullanılmasının sağlanması gerektiği inancındayız. Bu konuda uygulamacıların da eğitilmesini önemli bulmaktayız. Çünkü üründen yüksek verim alınmasının yapılacak uygulamada ürünün gerekliliklerini yerine getirmekle yakından ilgili olduğu bilincini taşımaktayız. Tüketicinin eğitilmesi ise doğru malzemenin doğru yerde kullanılmasını sağlamak, ayrıca ürün ve uygulamanın kontrol sistemini oluşturmak için amaçlanmaktadır. Wallmerk olarak biz artık günümüzde "ürün" değil " çözüm ve  hizmet" pazarlama dönemine girdiğimize inanıyor, bu anlayışa göre pazarlama faaliyetlerimizi planlıyoruz. Bu amaçlara yönelik yaptığımız seminer ve eğitim çalışmaları her gecen gün ivme kazanmaktadır. Yakın bir zamanda bu çalışmalarımızı Wallmerk Akademi adi altında daha da yoğunlaştırmayı planlamaktayız.

Hedefimiz bilinçli uygulamacı, bilinçli kullanıcı."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.